Ga naar de inhoud

2024-13. Jacob D. Edward houdt van literatuur

Literatuur is een rode draad in het leven van Jacob D. Edward en dat heeft hij opnieuw verteld tijdens zijn liveoptreden in 3voor12 Noord-Holland Vloedgolf bij ZFM Zandvoort. De songwriter uit Volendam studeert er ook voor. In zijn jaarlijkse optreden staat literatuur centraal.

Muziek en clips

Doordat er geen telefonische gesprekken zijn tijdens deze uitzending, is er meer ruimte voor muziek en zitten er bij sommige tracks ook bewegende beelden.

Tea Rex heeft dat bij het titelnummer van de EP Waiting For The Waves gedaan. Een opvallende EP, want de Alkmaarse band heeft daar ook de bijtende Nederlandstalige song Supergaaf op staan.

De clip bij de titeltrack van de EP door Tea Rex

In de uitzending is de single van Loki d met Come To My Dream te horen. Daarvoor heeft ze de single Game Of Life uitgebracht met een clip.

De eerste single van Loki d

Tijdens de uitzending laat Jacob D. Edward de song Il Miglior Fabbro horen. De song heeft een Italiaanse titel, maar de inhoud is echter in het Engels. Aanleiding is om dan een song in de Italiaanse taal te laten horen en die komt van Fabiana Dammers.

Fabiana Dammers met Lasciami Illusa van het album The Girl YouLove

In het overzicht van het uitgebrachte materiaal van maart is de single Rise van SYNGA te horen. Daar is inmiddels ook een clip bij gemaakt.

De clip bij de meest recente single van SYNGA

Terugkijken

Het liveoptreden van Jacob D. Edward is in een samenvatting terug te zien.

De samenvatting met Jacob D. Edward

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale radiokanalen (1)915 en 1067 van resp. Ziggo en KPN of viaΒ de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-13, uur 1 AlternativeFM 56:19
  2. Uitzending 2023-13, uur 2 AlternativeFM 56:49
  3. Uitzending 2023-13, uur 3 AlternativeFM 57:14
Delen via