Ga naar de inhoud

Alternative FM tijdens de Rob Acda Award

Vanaf 1 februari is het zover, want dan start de Rob Acda Award 2024 in Patronaat Haarlem. Eerst met drie voorronden op 1, 8 en 15 februari en een Night Editie op 29 februari, waarna op donderdag 14 maart de finale de afsluiting is van de Rob Acda Award. Aangezien dit op de donderdagavonden gaat plaatsvinden, zijn de uitzenddata ietwat gewijzigd.

Samenwerking

Tijdens de voorronden, de Night Editie en de finale van de Rob Acda Award werkt Alternative FM samen met ZFM Zandvoort en Haarlem 105. Samen met de collega’s van Sound Of Haarlem zal de Rob Acda Award op de radio zijn te volgen en uiteraard op het eigen YouTube kanaal. Jip Rigter neemt het merendeel van de presentatie op zich. Jip is een bekende en ooit begonnen als medepresentator bij 3voor12 Noord-Holland Vloedgolf en later ook in Alternative FM zelf. Alles zal in zijn geheel worden uitgezonden. De start is om 20 uur en het einde van de avond ligt tussen elf uur en half twaalf.

Winnaars L’Asset van de editie 2023 Foto: Marcus van Dam

Maandagavond

Daarnaast zullen de herhalingen op 5,12 en 19 februari komen te vervallen. Daarvoor in de plaats komen reguliere uitzendingen van 18 tot 21 uur voorafgaand aan het ZFM Zandvoort radioprogramma Play It Loud van Marcel van Kuijk. Verder zijn er reguliere uitzendingen op 4 maart en 18 maart. Ook deze uitzendingen zijn op maandagavond van 18 en 21 uur.

22 februari en 7 maart

Toch zijn er ook een aantal donderdagavonden dat er live wordt uitgezonden tussen 19 en 22 uur. Zo is er op 22 februari een 3voor12 Noord-Holland Vloedgolf met Bonna Nikki en op 7 maart een uitzending met daarin live muziek van Bangs (zie hoofdfoto) die in de Rob Acda Award editie van 2023 te zien is geweest.

Bonna Nikki komt op donderdagavond 22 februari spelen in 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf

Nog even samenvattend. Op maandagavond 5,12 en 19 februari en ook op 4 en 18 maart is er een reguliere Alternative FM bij ZFM Zandvoort tussen 18 en 21 uur bij ZFM Zandvoort. Ook zijn er tussendoor twee vertrouwde uitzendingen op de donderdagavond en dat is op 22 februari en 7 maart.

Delen via