Ga naar de inhoud

2024-01. Melanie Ryan zorgt voor stralend begin

Melanie Ryan heeft de afgelopen jaren flink wat muziekliefhebbers achter zich weten te krijgen voor de muziek die ze maakt en zij is dan ook het stralende middelpunt van de eerste uitzending in het nieuwe jaar bij ZFM Zandvoort. Melanie Ryan maakt country en is aan het eind van het afgelopen jaar opgevallen door haar actie tijdens Serious Request en waar ze haar opwachting heeft gemaakt tijdens de marathonuitzending uit Nijmegen.

Telefonisch gesprek

In de uitzending is er gesproken met Janne Timmer van Harlem Lake en hoewel hun jaarlijkse avond in Cpunt Hoofddorp achter de rug is, blijft er genoeg om te vertellen over wat de band nog allemaal wil gaan doen.

  1. Gesprek met Janne Timmer van Harlem Lake over hun muziek in Alternative FM op 040124 Alternative FM 5:53

Recent materiaal

Niet echt nieuw materiaal, maar wel ruimte voor recent materiaal zoals de meest recente single van Kaspar Baum uit Utrecht.

De clip bij de meest recente single Weather

Terugkijken

Het liveoptreden van Melanie Ryan is in een samenvatting terug te zien.

De samenvatting met Melanie Ryan

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2024-01, uur 1 AlternativeFM 56:24
  2. Uitzending 2024-01, uur 2 AlternativeFM 56:57
  3. Uitzending 2024-01, uur 3 AlternativeFM 56:53
Delen via