Ga naar de inhoud

2023-49. Songs voor bij de open haard met Dusty Stray

Dusty Stray is al twee keer eerder te gast geweest bij ZFM Zandvoort en heeft dat gedaan op 17 december 2015 en op 29 november 2018 waar hij destijds materiaal heeft laten horen van zijn eerder uitgebrachte albums. In de meest recente uitzending doet hij dat met het album Fire Place, waar hij tijdens de uitzending in zes akoestische versies een deel van het nieuwe album laat horen.

Interview en gseprekken

In de uitzending vertellen XA4 en Saskia van der Giessen van Labasheeda over hun materiaal wat in de belangstelling staat.

  1. Gesprek met XA4 over de release Vinyl EP Glass Gateway in Alternative FM op 071223 Alternative FM 11:22
  2. Gesprek met Saskia van der Giessen van Labasheeda over het album Blueprints in Alternative FM op 071223 Alternative FM 9:17

Nieuwe en recente muziek

Het nieuwe werk is min of meer te horen van Elaine. In de uitzending is Regen te horen van de EP Als Ik Mij Vergis, maar er is nog meer op de EP te beleven.

De song Raak Me Aan op de debuut EP Als Ik Mij Vergis

Nederlandstalig is een belangrijk aandeel in de uitzending. Toverberg heeft in november zijn single Brugwachter uitgebracht.

De clip van Toverberg bij zijn meest recente single

Melanie Ryan werkt gestaag aan haar repertoire en heeft behoorlijk wat volgers van haar muziek. Op 4 januari is ze te horen en ook te zien in het programma.

De clip bij Melanies single Everything I Need Is Here

Een week ervoor zijn Barnsteen (waar Amber Kamminga schuil achter gaat) en NinaLynn te gast, maar dan in de laatste 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf van 2023. De december editie. NinaLynn heeft samen met The Lasses (met onder meer Sophie Janna) en Marcel de Groot een kerstsong gemaakt.

Een unieke samenwerking levert een mooie kerstsingle op

Hoewel de single niet echt recent is, heeft Ioana Iorgu redenen om tevreden terug te blikken met een flink aantal optredens tijdens de Popronde.

De clip bij Liar

Terugkijken

Het liveoptreden van Dusty Stray is in een samenvatting terug te zien.

De samenvatting met Dusty Stray

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-49, uur 1 AlternativeFM 56:32
  2. Uitzending 2023-49, uur 2 AlternativeFM 57:29
  3. Uitzending 2023-49, uur 3 AlternativeFM 56:50
Delen via