Ga naar de inhoud

2023-47. fuis is Popronde waardig

fuis is bezig om het album Here’s To Asking For Help uit te gaan brengen in 2024 en daar neemt de band al een voorschot op door in de uitzending bij ZFM Zandvoort te verschijnen. Tijdens hun liveoptreden klinken de singles Wave en Tell Me You’ll Wait behoorlijk anders. Een band die potentie heeft om bijvoorbeeld op te gaan duiken in de Popronde, waar het in deze uitzending ook over gaat.

Interviews en gesprekken

Telefonische gesprekken zijn er met Liza van As van POM, Chris Moorman over het Eindfeest van de Popronde in de Melkweg Amsterdam en Jop Fränzel van Rotzorg die hun album Punkadelic In Stereo hebben uitgebracht.

  1. Gesprek met Liza van As van POM over het album We Were Girls Together in Alternative FM op 231123 Alternative FM 8:34
  2. Gesprek met Chris Moorman van de Popronde over het Eindfeest van de Popronde in Alternative FM op 231123 Alternative FM 10:05
  3. Gesprek met Jop Fränzel van Rotzorg over het album Punkadelic In Stereo in Alternative FM op 231123 Alternative FM 8:31

Recente release

Een belofte om gedraaid te worden, maar wat niet is gebeurd, is de single Politician van SULTAN. De single heeft de Utrechtse band halverwege deze maand uitgebracht. De single komt nu voorbij in de uitzending van 3voor12 Noord-Holland Vloedgolf ondanks dat er eigenlijk alleen maar releases van Noord-Hollandse bodem in moeten zitten

De kritische boodschap van SULTAN

Terugkijken

Het liveoptreden van fuis is in een samenvatting terug te zien.

De samenvatting niet met Jaap Koper, maar wel met fuis

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-47, uur 1 AlternativeFM 56:37
  2. Uitzending 2023-47, uur 2 AlternativeFM 57:07
  3. Uitzending 2023-47, uur 3 AlternativeFM 56:52
Delen via