Ga naar de inhoud

2023-43. Volendamse Vloedgolf met Blanko en Miche

Precies een week na de komst van P.J.M. Bond die zijn wortels in Volendam heeft liggen, is het de beurt aan Blanko samen met Miche in de 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf editie van oktober bij ZFM Zandvoort. Net als P.J.M. Bond komt Blanko met een compleet nieuw album More Music By Blanko. Miche kennen we beter als Michelle Tuyp van Lorem Ipsum uit hetzelfde Volendam.

Interviews en gesprekken

  1. Gesprek Marcel van Kuijk met Solarcycles over Lunar in Play It Loud op 231023 Play It Loud 3:57
  2. Gesprek met Auke van der Wielen van Fort Bliss over Munt en Keys in Alternative FM op 261023 Alternative FM 5:32

Bijzonder zijn de gesprekken deze keer, want in deze samenvatting een bijdrage uit het programma Play It Loud van ZFM Zandvoort wat na de herhaling van ons programma is te horen tussen 21 en 23 uur op de maandagavond. Presentator Marcel van Kuijk gaat in gesprek met Solarcycles uit Hoofddorp die afgelopen week met hun debuutalbum Lunar zijn gekomen en die ook op 3 voor 12 Noord-Holland is besproken.

Nieuw en recent materiaal

Nieuw materiaal is er onder meer van Jespfur met Nil en waar hij een videoclip bij heeft gemaakt

De clip bij Nil van Jespfur

In het programma Play It Loud heeft Solarcycles het over clips. Op het album Lunar staat een track en een single waarbij de Hoofddorpse band al eerder een clip bij heeft gemaakt.

Eerder deze week komt puntjudith samen met De Toegift met de single Alles Wacht die uiteraard in deze uitzending is te horen.

De unieke samenwerking van puntjudith en De Toegift

Opnieuw een track van Féline Spiegel, maar dit keer haar eerder uitgebrachte single Broken Walls. De Amsterdamse songwriter en muzikante heeft afgelopen maand haar livemateriaal in De Helling op YouTube gezet en ook dit nummer heeft ze live gespeeld.

De liveregistratie van Broken Walls

Terugkijken

Het liveoptreden van Blanko samen met Miche is in een samenvatting terug te zien. Daarin uiteraard ruim aandacht voor het nieuwe materiaal van Blanko.

De samenvatting van Blanko samen met Miche

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-43, uur 1 AlternativeFM 56:14
  2. Uitzending 2023-43, uur 2 AlternativeFM 56:40
  3. Uitzending 2023-43, uur 3 AlternativeFM 56:52
Delen via