Ga naar de inhoud

2023-34. De stilte voor een Dutch Grand Prix

  • door

Tijdens de uitzending van 24 augustus bij ZFM Zandvoort is de spanning en vibe voelbaar van een naderende Dutch Grand Prix voelbaar. Al is het alleen maar aan het tweemalig uitzenden van een cultclassic uit de dancehoek en ook nog eens van Zandvoortse makelij.

Interviews en gesprekken

Aan het woord komen Liz Hoogeveen en Nola Houtepen van False Perspective en Tyn. In beide gesprekken gaat het over het nieuwe materiaal.

  1. Gesprek met Liz Hoogeveen en Nola Houteben van False Perspective over Runaway in Alternative FM op 240823 Alternative FM 9:38
  2. Gesprek met Tyn over Entering Orbit in Alternative FM op 240823 Alternative FM 9:55

Recent materiaal

Zelfs op de dag van de uitzending komt Aestrid samen met Immen met de nieuwe single Death Wisher. De Utrechtse band heeft bij het nummer niet echt een officiële videoclip, maar voor één keer de audioclip op YouTube.

De audio op YouTube van Aestrids laatst verschenen single

Op de afwijkende maandag 9 oktober komt FLORA naar de studio. Zij is al eerder geweest en van haar meest recente single heeft ze ook nog een liveversie uitgeracht van 24/7.

24/7 live

De Friese songwriter Newland is wel creatief bezig en heeft bij Don’t Let Me Lose This Dream wel een clip gemaakt.

De clip van Newlands laatste singlemateriaal

De man van drie miljoen

Duncan Laurence vergaart één miljard streams met Arcade, maar er zijn ook miljonairs van de streams op Spotify. Één ervan is Lambda en toevallig ook afkomstig uit Zandvoort. Met de cultdanceklassieker Hold On Tight uit 1996 heeft hij inmiddels de drie miljoen streams aangetikt.

De audioclip van het origineel waarmee Lambda drie miljoen streams op Spotify heeft weten te halen.

Hoewel het origineel, het origineel is, zijn er van Hold On Tight ook nog de nodige remixes te vinden.

Alle remixes met origineel van Hold On Tight

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-34, uur 1 AlternativeFM 56:39
  2. Uitzending 2023-34, uur 2 AlternativeFM 56:27
  3. Uitzending 2023-34, uur 3 AlternativeFM 56:50
Delen via