Ga naar de inhoud

Naaml00s weer actief op alle ‘Fronten’

Begin dit jaar heeft Naaml00s nog de EP Gebroken Spiegels uitgebracht, maar voor hem is het geen reden om snelheid te minderen. Inmiddels is ook de opvolger Fronten een feit, waarop vier nieuwe tracks staan.

Talent

Naaml00s woont in Groningen, maar hij heeft ooit gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Naast de studie doet hij komt er een talent naar boven waarbij iemand in zijn directe omgeving zegt dat hij daar iets mee moet doen. Het talent is rappen en daarmee is Naaml00s mee op pad om zijn werk te laten horen.

Positiever

In tegenstelling tot voorganger Gebroken Spiegels, is Fronten een flink stuk positiever en gaat het meer over liefde, maar dan wel op de wijze zoals je die kent van Naaml00s. Direct en soms ruw.

Meer romantiek

De tracks zijn dansbaar en Fronten is eigenlijk een reis in de romantische gedachtewereld van Naaml00s. Het begint al op met Op Reis. In Fronten bekijkt Naaml00s het perspectief vanuit een man die blij is met zijn meisje en daar in volle tevredenheid van kan genieten als die op stap is. Perzik is zoals de titel de meest fluwelen track. De afsluiter Vijg is het Naaml00s zoals Naaml00s het best uit de verf komt. Direct, stevig en zonder poespas.

Fronten van Naaml00s op Spotify
Delen via