Ga naar de inhoud

2023-28. Lights On The Lake brengt rust in Zandvoortse studio

De Haagse band Lights On The Lake heeft op donderdagavond 13 juli een liveoptreden gedaan in de studio van ZFM Zandvoort waarbij het een rustpunt vormt in hectische tijden. Het is niet alleen rust, maar ook licht. Niet zo vreemd want de verwijzing naar het licht zit in de naam van de band zelf.

Interviews en gesprekken

Naast het optreden van Lights On The Lake een tweetal telefonische gesprekken met Stijn en Cornelius Leonardus waar Cas Ronckers schuil achter gaat. Bij eerstgenoemde gaat het over de single, terwijl laatstgenoemde met de hagelnieuwe single Wealthy komt.

  1. Gesprek met Stijn over de single Klatergoud in Alternative FM op 130723 Alternative FM 8:48
  2. Gesprek met Cornelius Leonardus over de single Wealthy in Alternative FM op 130723 Alternative FM 8:09

Nieuw materiaal

Naast het hagelnieuwe materiaal van Cornelius Leonardus wat in deze uitzending is te horen, komt Sven Ross met zijn nieuwe single Bad Timing, PIEN met Clouds en Joris Anne met Afgrond.

Joris Anne blijft productief

Anne Marie die een week ervoor nog met Luke Nyman te gast is geweest, is te horen met de song Brownie. Hoewel die single alweer enige tijd uit is, heeft het draaien van de single alles te maken met de nieuwe single Nothing More (Cat Song) waarvan de clip in huiselijke sfeer is opgenomen. De nieuwe single is net als de clip pas uitgekomen na de uitzending van donderdag 13 juli.

Een ode aan haar huisdier

Recent materiaal

Het meest recente materiaal is onder meer afkomstig van Christie die al eerder dit jaar in Alternative FM te zien en te horen is geweest en een live versie heeft gemaakt van Aan Het Einde Van De Straat.

De liveversie van Christie’s Aan Het Einde Van De Straat

Nog meer Nederlandstalig materiaal wat bijna over het hoofd is gezien, komt van de Utrechtse indieband Figgie die afgelopen maand hun nieuwe single Altijd hebben uitgebracht.

De meest recente single van Figgie

Hetzelfde geldt voor de Gelderse americanaband The Stone Souls die eveneens afgelopen maand hun nieuwe single All I Want hebben uitgebracht.

De meest recente single van The Stone Souls uit Zevenaar

Terugkijken

Van de uitzending is een samenvatting gemaakt die terug is te zien via het YouTube kanaal.

Terugkijken via YouTube

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-28, uur 1 AlternativeFM 56:58
  2. Uitzending 2023-28, uur 2 AlternativeFM 57:11
  3. Uitzending 2023-28, uur 3 AlternativeFM 56:55
Delen via