Ga naar de inhoud

2023-25. Haarlemse indypop band Moving trapt muzikaal af

De Haarlemse indypop band Moving zijn als band nog eigenlijk kort bezig, maar de bandleden maken toch al wat langer muziek en dat laat de band horen in de meest recente uitzending van ZFM Zandvoort. Ook hebben de broers Anne en Bep Leendertse een lijn lopen met Zandvoort, want zij zijn bevriend met de jongste zoon van de muzikale burgemeester David Moolenburgh.

Serieuze kwestie

Een serieuze kwestie wordt aangekaart door Phil Meds die in de uitzending vertelt over zijn meest recente single, maar ook over zijn aankomende EP Groeipijnen.

  1. Gesprek met Phil Meds over de single Vleugels in Alternative FM op 220623 Alternative FM 8:16

Naast de single Vleugels is er ook van het nummer een clip gemaakt.

Op Vleugels snijdt Phil Meds een serieus thema aan

Nieuw materiaal

Nieuw materiaal komt van Joris Anne, Yellofox, Harley Francine en LfrQx. Joris doet het zelfs onverwacht. Zo onverwacht dat er zelfs een videoclip bij zijn nieuwe single zit.

De clip van Ik Ben Dromerig

Yellofox uit Den Haag heeft op YouTube hun fans lopen plagen met een ophanden zijnde clip bij hun nieuwe single New York.

Teasers zijn er om de fans te triggeren, maar bij de nieuwe van Yellofox zit een clip!

De Leidse band LfrQx is eveneens terug met een nieuwe single.

De clip bij Mars

Drukke tijden

Voor Siggy & D1ns uit Zandvoort zijn het drukke tijden. Eerder dit jaar is het tweetal te zien geweest bij een showcase op Eurosonic Noorderslag. Later is dat gebeurd tijdens Paaspop en het Bevrijdingspop festival in Rotterdam. De meest recente festivalactiviteit is bij Indian Summer in de buurt van Alkmaar. Oh, ja…Ze hebben deze maand weer nieuw materiaal uitgebracht bij Top Notch.

Drukke tijden voor Siggy & D1ns met de single Ribéry

Ze werken weliswaar vanuit Berlijn, maar de helft heeft nog altijd een Nederlands randje. Wolf & Moon hebben ook weer nieuw materiaal.

De clip bij de single Lost & Low van Wolf & Moon

Terugkijken

Van de uitzending is een samenvatting gemaakt die terug is te zien via het YouTube kanaal.

De samenvatting op 22 juni 2023

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-25, uur 1 AlternativeFM 56:44
  2. Uitzending 2023-25, uur 2 AlternativeFM 57:05
  3. Uitzending 2023-25, uur 3 AlternativeFM 57:12
Delen via