Ga naar de inhoud

2023-21. De muzikale kant van Elaine in 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf

In de 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf editie van mei laat Elaine Hakkaart zoals ze voluit heet haar muzikale kant horen tijdens Alternative FM bij ZFM Zandvoort. Vorig jaar levert Elaine juist met haar single Duinen een song af die past in de omgeving waar ze samen met Noa Kariem haar liveoptreden voor de radio doet.

Geen Onbekende

Noa Kariem is geen onbekende, want eerder is ze te zien geweest in bands als Daisy Bellis en Chai die beiden hebben meegedaan aan de Rob Acda Award en daarin speelt ze samen met Rasmus Bisschop die ze ook weer tegenkomt in de band HUNK. Daarin ook weer een bekende want daarin speelt Joan de Bruyn Kops die eerder nog actief is geweest met Panthause en als achtergrondzangeres te zien is geweest bij dezelfde Daisy Bellis.

Theaterkant

Elaine maakt Nederlandstalige muziek. Daarnaast heeft ze ook een theaterkant wat in de uitzending ook wordt belicht. Dit jaar zal Elaine afstuderen op dat onderdeel met GALATEA.

Interviews en gesprekken

Naast dit alles is er een gesprek met Max Poolman over zijn albumrelease van Roads Go On Forever en Joy van Oxblood die op 19 mei de Popprijs van Amstel- en Meerlanden van 2023 weet te winnen.

  1. Gesprek met Max Poolman over het album Roads Go On Forever in Alternative FM op 250523 Alternative FM 7:20
  2. Gesprek met Joy van Oxblood over de Popprijs Amstel- en Meerlanden in Alternative FM op 250523 Alternative FM 7:49

Nieuwe muziek

In deze uitzending is er nieuwe muziek van onder meer Lorena and The Tide met Surfer II, Harlem Lake met Fooled Again, Lua Lua & Johnny met Long Ago, Jong Louis (met RedLum) met De Prijzen Stijgen, Surfing Stingrays met Little Boat en Féline Spiegel met Broken Walls. In de uitzending presenteert de nieuwe band HUNK zich waar Noa dus ook onderdeel vanuit maakt.

Ook in de uitzending

Afgelopen week heeft Sue The Night na zes jaar weer een nieuwe single uitgebracht die ook in de uitzending is te horen. Oceans (You Might Go) vormt het begin van een nieuw album waarmee Sue The Night later dit jaar nog gaat komen.

De clip bij de nieuwe single van Sue The Night

Ruud Houweling uit Zandvoort doet dat eerder deze maand met zijn nieuwe single I’ll Always Believe In You waarmee hij net als Sue The Night een aanloop neemt naar een album wat later dit jaar gaat verschijnen.

De clip bij de laatste single van Ruud Houweling

Terugkijken

Van de uitzending is een samenvatting gemaakt die teug is te zien via het YouTube kanaal.

De samenvatting van de uitzending

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-21, uur 1 AlternativeFM 56:16
  2. Uitzending 2023-21, uur 2 AlternativeFM 57:15
  3. Uitzending 2023-21, uur 3 AlternativeFM 57:10
Delen via