Ga naar de inhoud

2023-16. Stevige sessie van Tea Rex in 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf

De Alkmaarse band Tea Rex heeft in de meest recente editie van 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf tijdens Alternative FM bij ZFM Zandvoort een stevige sessie gespeeld. De mannen hebben in drie blokken van twee, zes songs laten horen.

Interviews en gesprekken

Verder kent de uitzending een hoog Volendams gehalte met nieuwe singles van P.J.M. Bond en Sigh Hollywhoo waarbij Paul en Niels vertellen over de singles The End Of Something en Back It Up.

  1. Gesprek met PJM Bond over de single The End Of Something in Alternative FM op 200423 Alternative FM 7:40
  2. Gesprek met Merlyn Baartman van Thames over de single Tea in Alternative FM op 200423 Alternative FM 7:02
  3. Gesprek met Niels Buijs van Sigh Hollywhoo over de single Back It Up in Alternative FM op 200423 Alternative FM 8:43

Nieuw materiaal

Nieuw materiaal is er van onder meer THAMES met hun eerste single Tea en waar Merlyn Baartman al iets heeft verteld over de band zelf. Verder is de nieuwe single van Joost LamΓ©ris It Is What It Is te horen.

Clip en remix

Joris Anne heeft van LSD een remix gemaakt waarbij Kunsttranen dit voor zijn rekening neemt. Het nummer is ineens bruikbaar voor de dancescene.

De clip van Joris Anne laat een hele andere wereld zien

Kleine Jongens worden groot

Dan kondigt Engel zijn nieuwe album Veertig aan. Voordat hij dat album in mei uitbrengt, stuurt hij nog de single Kleine Jongen 2 vooruit en dat is een vervolg op Kleine Jongen uit 2008. Op het eerste deel uit 2008 is er voor Engel een wens in vervulling gegaan, want op zowel de single als in de clip is zijn jeugdheld Def P. te zien.

Engel met Diggy Dex en Def P. op Kleine Jongen

Voor het vervolg heeft de hiphopper RBDjan en Extince gevraagd. Van die single heeft hij een miniclip gemaakt, waarin hij heel subtiel verwijst naar de single met Diggy Dex en Def P. uit 2008.

De miniclip van het vervolg met de subtiele verwijzing

Nieuwe single Pale Puma

In 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf editie van april mag de nieuwe single van Pale Puma met Cigarette Still Burns niet ontbreken. Van de song is eveneens een clip verschenen.

De clip bij de meest recente single van Pale Puma

Terugkijken

Van de uitzending is een samenvatting gemaakt, waarin Tea Rex meer vertellen over de muziek die ze maken en wat hen drijft.

De samenvatting met de dampende muziek van Tea Rex

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-16, uur 1 AlternativeFM 56:07
  2. Uitzending 2023-16, uur 2 AlternativeFM 56:46
  3. Uitzending 2023-16, uur 3 AlternativeFM 56:43
Delen via