Ga naar de inhoud

2023-07. Finale Night Editie van Rob Acda Award op herhaling

Bij plaatsing van dit webartikel is vanavond de derde en laatste voorronde van de Rob Acda Award in het Patronaat Haarlem en gaat de finale van de Night Editie van vorige week nog een keer op herhaling bij ZFM Zandvoort tussen 19 en 22 uur. Het is vanavond de laatste keer dat er een herhaling op donderdagavond plaats gaat vinden, want volgende week zijn de reguliere uitzending weer op donderdag. Op maandag 20 februari zal een weergave komen van deze derde voorronde.

(Foto’s: Marcus van Dam)

Optredens

Presentatrice Elvira Smeenk bij de finale van de Night Editie in de Rob Acda Award Foto: Marcus van Dam

In de finale van de Night Editie zijn er optredens van Notulist, Red Shades Collective, Kankie Christus, Salutingrome en SIDECITY. Komende maandag tussen 18 en 21 uur zijn de optredens van MØDI, Lucas Rens, MarynCharlie en KOLBAK te horen. Overigens zal de uitzending van 20 februari niet worden herhaald bij hetzelfde ZFM Zandvoort en is deze alleen nog via de website te volgen.

Terugluisteren

Naast de optredens van deze avond is er onder meer muziek van Pol, Berenice van Leer, DenVan, Lowaddicts, Siggy & D1ns, Nat Francis, Precursor, R/Tistique en Luka Schuurman. Terugluisteren kan via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen van resp. Ziggo en KPN of onder meer de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-07, uur 1 AlternativeFM 56:44
  2. Uitzending 2023-07, uur 2 AlternativeFM 56:44
  3. Uitzending 2023-07, uur 3 AlternativeFM 56:07
Delen via