Ga naar de inhoud

Naam van Band SweetMilk is knipoog naar voormalig wielrenner

Waarschijnlijk heeft niemand nog van de band SweetMilk gehoord, maar binnenkort presenteert de band uit de Achterhoek hun eerste single Little Things. Dit nummer gaat over het genieten van simpele alledaagse dingen.

(bewerkt persbericht TJamp Records)

Ontstaan

De Achterhoekse band SweetMilk is ontstaan rondom singer/songwriter Mike Mendels. Mike komt met de ideeën en werkt ze samen met Daniel van der Graaf uit tot liedjes die nooit meer uit je hoofd verdwijnen. Han Hofs, Jurgen ten Have en Remco Kuiperij maken de band compleet. Allemaal nuchtere, ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend in verschillende bands. Deze energieke podiumeenheid is een genot om naar te luisteren en te kijken.

Een inkijkje bij de opname van Little Things

Jeugdvoetbal

Aanleiding voor de single Little Things is het leven van zanger Mike, want dat staat iedere zaterdagochtend al jaren in het teken van jeugdvoetbal. Vroeg op en samen met zijn zoon in de auto naar het voetbalveld. Hij geniet van het enthousiasme en de dromen van zijn zoon waarin hij zichzelf op die leeftijd herkent. En hij is niet de enige, want er staan meer ouders fanatiek en nostalgisch langs de lijn!

Rock met scheurende gitaren

Verwacht geen mierzoet liedje. Het is een lekkere rocksong met scheurende gitaren. En in het intro herken je de wekker die afgaat op de zaterdagochtend.

SweetMilk live tijdens het Hootchie Koe festival van 2022
Delen via