Ga naar de inhoud

2022-31. Clips naast de uitzending

Net al de maand juli, begint augustus met en reguliere uitzending, maar het eerste liveoptreden is onderweg bij ZFM Zandvoort. In deze uitzending een aantal nieuwe songs die een dag later hun weg hebben weten te vinden op de verschillende muziekplatformen.

Interviews en gesprekken

De visuals die Light By The Sea gaat gebruiken bij hun optredens voor hun nieuwe single

In deze uitzending komen twee oude bekenden aan het woord. Robin den Drijver van The Arthurs en Davy Knobel van Light By The Sea hebben het nodige melden. Robin met zijn project Transtec en Davy over de nieuwe single van zijn band die hij vormt met Eszter Anna Baumann. Finalist Jolene in de Grote Prijs van Rotterdam 2022 komt eveneens aan het woord over haar nieuwe single.

  1. Gesprek met Robin den Drijver van Transtec over het album Is This Paradise in Alternative FM op 040822 Alternative FM 8:36
  2. Gesprek met Jolene over de single Pretty in Alternative FM op 040822 Alternative FM 7:59
  3. Gesprek met Davy Knobel van Light By The Sea over de single C’est Le Voyage in Alternative FM op 040822 Alternative FM 8:55

Berichtenbak

Soms zijn er ook via de berichtenbakken muzikanten die iets leuks hebben. Muzikant Losse Jos is er zo één. Zijn laatste single is Paranoia, maar bij zijn eerdere single Dagdroombaan heeft hij een clip gemaakt.

De clip van Losse Jos

R/Tistique met nieuwe EP

Soms is dj producer R/Tistique zo druk bezig, dat hij amper de tijd heeft om zich te melden dat hij weer nieuw materiaal heeft. Opnieuw is er werk met de EP Nexus.

https://open.spotify.com/album/2mQsPOQrWzwyexo3EzQmT6
De kakelverse EP van R/Tistique

Hip Hop uit Zandvoort

Niet alleen R/Tistique is bezig, maar ook het Zandvoortse hiphop duo Siggy & D1ns zijn actief. Na Umbrella heeft het tweetal bij Top Notch weer twee nieuwe songs afgeleverd. Pillen & Wiet en Hoe Het Was is wat in de muziekwereld een ‘dubbele A-kant’ wordt genoemd.

De clip van Siggy & D1ns bij Hoe Het Was

Terugluisteren

De uitzending is wederom terug te beluisteren via onder meer ZFM Zandvoort op maandagavond tussen 20 en 23 uur.

  1. Uitzending 2022-31, uur 1 AlternativeFM 56:28
  2. Uitzending 2022-31, uur 2 AlternativeFM 57:06
  3. Uitzending 2022-31, uur 3 AlternativeFM 57:07
Delen via