Ga naar de inhoud

2022-21. Een niet noodzakelijke reden bij 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf

De laatste donderdag van mei heeft weer in het teken gestaan van een 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf waar de releases van de maand mei voorbij zijn gekomen. Daar zit een niet noodzakelijke reden bij van Simulation Adaptation uit Uithoorn. Zij hebben een liveoptreden verzorgd in de studio van ZFM Zandvoort.

Interview

Een telefonisch gesprek is er geweest met Noa Lauryn en Benjamin Fro die met hun nieuwe single Summer In Amsterdam het startschot hebben gegeven voor een positieve zomer.

  1. Gesprek met Noa Lauryn en Benjamin Fro over de single Summer In Amsterdam in Alternative FM op 260522 Alternative FM 8:37

Vreemde eend

Er is toch slechts één vreemde eend in de bijt geweest en die komt van de Rotterdamse band Elephant. Toch niet helemaal want op het moment van de uitzending, hebben ze een releaseshow afgewerkt in het Patronaat Haarlem om hun debuutalbum Big Thing te laten horen. Op deze website staat nog een uitgebreid artikel over de release van dit album.

Popprijs van mstelland 2022

De maand mei is ook de Popprijs van Amstelland 2022. De finale heeft plaatsgevonden in de P60 Amstelveen. Naast de winnaar Lifeblood, zijn ook Bazes, Het Verbondt en Jason Gwen te zien geweest. In deze aflevering zijn daarom ook songs van de deelnemers te horen geweest.

De single Back To Normal van Lifelood

Releases

De maand mei heeft voor Noord-Holland het nodige opgeleverd. Onder meer de nieuwe singles van Wett met Triggerman en Nat Francis met Swervin.

Huurmoorenaar

Triggerman is een funk-rock nummer. ,,De huurmoordenaar in het nummer komt vrij en wordt ingehuurd om een paar klussen te klaren. De tekst van het nummer is geschreven in wat oudere, Amerikaanse detective slang en is ontstaan omdat we het instrumentale gedeelte een beetje een geheimzinnige achtervolgingsvibe vonden hebben,” vertelt de band over de single.

De clip bij de nieuwe single van Wett

Nieuwe single Nat Francis

In maart weet hij de Night Edition van de Rob Acda Award te winnen en nu is Nat Francis weer terug met Swervin. De single is geproduceerd door Ey Daniel.

De clip bij de meest recente single van Nat Francis

Terugkijken

De uitzending is terug te bekijken via YouTube omdat er weer een liveoptreden is geweest.

De 3 voor 12Noord-Holland Vloedgolf op YouTube met Simulation Adaptation

Terugluisteren

Uiteraard is de herhaling op elke maandagavond terug te luisteren tussen 20 en 23 uur bij onder meer ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-21, uur 1 AlternativeFM 58:37
  2. Uitzending 2022-21, uur 2 AlternativeFM 59:05
  3. Uitzending 2022-21, uur 3 AlternativeFM 59:11
Delen via