Ga naar de inhoud

2022-18. Inhaalslag op Bevrijdingsdag

De uitzending van 5 mei heeft de gelegenheid gegeven om een aantal zaken even recht te zetten als het gaat om muziek in Alternative FM bij ZFM Zandvoort te laten horen, waar tijdens de 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf even geen ruimte is geweest.

Interviews en gesprekken

Een onderhoudende uitzending is het zeker met telefonische interviews van Jori Gemert die schuilgaat achter Cloud Cukkoo en Wendy Moore.

  1. Gesprek met Jori van Gemert van Cloud Cukkoo over de single The Game in Alternative FM op 050522 Alternative FM 11:21
  2. Gesprek met Wendy Moore over haar platencontract in Alternative FM op 050522 Alternative FM 10:00

Nagekomen materiaal

De nodige singles van bijvoorbeeld Lijo met I Want Out, Carmine Calls met Won’t Blame Myself en Emmy met Craving You zijn allemaal een dag na de uitzending van 28 april uitgekomen. Tegelijkertijd is er nieuw materiaal van bijvoorbeeld Semistereo met Get Grip On The Next in aantocht. Overigens is die laatste single al te horen geweest.

Lyricvideo van Minck

Daags na de uitzending is er bijvoorbeeld de nieuwe single Distant Day van Minck uitgebracht. Bovendien heeft hij daar een clip bij gemaakt, waarbij Minck een ode brengt aan de menselijke kracht.

De clip met de songtekst van Distant Day

Alternative rock uit Overijssel

Binnenkort verschijnt het debuutalbum Derailed van Harley Francine uit Ommen. De single Drown is al vooruitgestuurd en is de opvolger van Dagger Tongue die we al eerder hebben laten horen.

De single Drown op YouTube

Popronde

Natuurlijk is even gekeken welke muzikanten en bands zijn uitgekozen om mee te doen aan de Popronde van 2022.

terugluisteren

De laatste uitzending is elke maandagavond tussen 20 en 23 uur terug te beluisteren bij ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-18, uur 1 AlternativeFM 58:47
  2. Uitzending 2022-18, uur 2 AlternativeFM 59:21
  3. Uitzending 2022-18, uur 3 AlternativeFM 57:18
Delen via