Ga naar de inhoud

2021-50. Retro en meer

Als de uitzending van 16 december het best valt te omschrijven, is dat toch het retrogeluid van The Mocks uit Nieuw Vennep wat wellicht als hoogtepunt kan worden bestempeld, alhoewel er ook het nodige nieuwe materiaal te horen is geweest, zoals de nieuwe single ‘Chess’ van Rowann uit Zaanstad. Het is de uitzending waar we het materiaal is aangedragen door andere muziekliefhebbers uit de rafelige rand van polderland.

Telefonische gesprekken

Om met de telefonische interviews te beginnen, deze zijn hieronder terug te beluisteren.

  1. Gesprek met The Mocks over het laatste materiaal in Alternative FM op 161221 Alternative FM 12:26
  2. Gesprek met Saskia van der Giessen van Labasheeda over de EP Old Traditions in Alternative FM op 161221 Alternative FM 9:56

materiaal na eerdere uitzendingen

Dan het andere materiaal wat is uitgebracht na onder meer de uitzendingen van 2 en 9 december. Wat te denken van Nebenschau, Kaspar Baum en Docile Bodies? Hoewel? Uit het eigen Noord-Holland laat Cervus wel degelijk horen dat ze wat in hun mars hebben. DE EP of misschien wel het mini album ‘Ignis’ is daar het bewijs van. Op onze website kun je er al wat over lezen.

Ode To The Quiet en Labasheeda

Ode To The Quiet heeft afgelopen week hun album ‘The Drift’ uitgebracht, maar Labasheeda doet dat ook. De Amsterdamse band onder aanvoering van Saskia van der Giessen heeft de EP ‘Old Traditions’ uitgebracht. Ode To The Quiet heeft heel veel geluk gekend. Door de naderende lockdown hebben ze op zaterdagmiddag in de Dorpskerk van Wilp nog een middagoptreden kunnen verzorgen.

Terugluisteren

Uiteraard is de uitzending ook terug te beluisteren.

  1. Uitzending 2021-50, uur 1 AlternativeFM 55:23
  2. Uitzending 2021-50, uur 2 AlternativeFM 56:44
  3. Uitzending 2021-50, uur 3 AlternativeFM 56:28
Delen via