Ga naar de inhoud

Dr. Justice & The Smooth Operators brengen jaren tachtig terug

Sinds een week is de single ‘Body Positivity’ van Dr. Justice & The Smooth Operators op verschillende platformen te krijgen met daarbij een clip op YouTube. De Haagse en Dordtse band hebben daarmee nieuw materiaal uitgebracht sinds hun album ‘Mission #1’ van afgelopen jaar.

Guilty Pleasure

Zonder om dat album nu over te doen, want dat is al in 2020 gedaan, maar wie dat eerste album afluistert, herkent wellicht de term ‘guilty pleasure’. Het album ‘Mission #1’ staat er vol van, maar het is ook serieus, want in deze zware tijden van het ‘c’ woord en verschillende varianten heeft deze band dat heel goed begrepen, want ‘Body Positivity’ is funky en eerlijk gezegd is het lastig om stil te blijven zitten.

Positief Ingesteld

Dat Dr. Justice & The Smooth Operators een positief ingesteld gezelschap zijn, blijkt wel hoe ze hun muziek verder willen brengen. Op hun website hebben ze daar wat op gevonden, namelijk The Astro-Jam. Volgens de band geheel ‘c’ woordproof en vooral erg sexy. Dat is eigenlijk ook hun laatste single trouwens, waarbij ze een videoclip hebben uitgebracht.

Delen via