Ga naar de inhoud

Crowdfunding Carmine Calls op Voordekunst voor 3 cd’s een vinylplaat en een theatervoorstelling

We hebben in ons programma aandacht besteed aan de single ‘Hoping For The Best’ van Carmine Calls. Inmiddels is Carmine een crowdfunding gestart op Voordekunst om geld bij elkaar te krijgen voor drie cd’s, een vinylplaat en een theatervoorstelling.

De single ‘Hoping For The Best’ die we eerder dit jaar in Alternative FM al hebben laten horen

Start

Op 23 juli is Carmine begonnen voor haar muziekproject ‘Silver Lining’. Dat project beslaat haar muzikale carrière over bijna twee decennia. Iets wat volgens de muzikante uit Overijssel er een keer van moet komen en iets wat zij al heel lang wil gaan doen. ,,Ik ben ik erg enthousiast maar tegelijkertijd vind ik het erg spannend”, zegt ze via de sociale media.

Allesomvattend muziekproject

‘Silver Lining’ is een allesomvattende muziekproject met een CD drieluik box, een Vinylplaat en een gelijknamige theatervoorstelling van bijna twee uur. Het markeert volgens Carmine als een rode draad de drie muziekperiodes tussen het verleden ‘Hazy Jane’ en heden ‘Carmine’ en ‘Carmine Calls’ op 3 cd’s en nieuw werk in de nabije toekomst op vinyl. ,,Dit geheel komt samen in een Theatervoorstelling in het Theater Carrousel te Ommen op 12 december 2021.Daarom kom ik bij jullie mijn lieve fans en volgers”, zegt Carmine.

‘Song Part For Faith’ die in januari van dit jaar is verschenen

Voordekunst

Om dit muzikale project voor elkaar te krijgen, is Carmine in het diepe gesprongen en legt ze de plannen uit op haar speciale pagina via Voordekunst. Om het allemaal voor elkaar te krijgen doet Carmine zelf ook een flinke duit in het zakje. Ze gaat in september ga de GieSound studio in voor de vinylplaat die in januari 2022 uit moet gaan komen met daarbij in december de theatervoorstelling in het theater ‘Carrousel’ te Ommen.

Delen via