Ga naar de inhoud

2021-30. Reguliere Uitzending

Vanavond is er een reguliere uitzending bij ZFM Zandvoort tussen 19 en 22 uur waarin aandacht is voor de muziek van Winterdagen van voormalig Half Way Station lid Mink Steekelenburg, de nieuwe single van Newland met ‘Everything I Never Told You’, Ten Katestraat – The Band de Engelse songwriter Stephen J. Howard met ‘We Live In A Beautiful City’ en Albertine met ‘Wind Blows’ waarmee ook een telefonisch gesprek gaat plaatsvinden over de single en over ‘Drops’ wat in september gaat verschijnen. Volgende week komt ‘Thin Line’ uit van Penelope. Vanavond draaien we ‘Constant Overload’ nog een keer. Komende maandag is Wendy Moore te horen op ZFM Zandvoort bij Rainbow Radio voor Pride at the Beach. Daarnaast werkt zij aan nieuw materiaal en vanavond komt ‘Relapse’ nog een keer voorbij. Uiteraard komt weer het meest recente materiaal voorbij zoals Kafka, Lilith Merlot, Precursor, Alta Luna, Luke Nyman, Leah Rye, Melle, Minor Citizen, The Arthurs, Liza Lo, Mountain Eye, Adrian Kraft, Paul Bond, The Polyframes, Ode to the Quiet, hidden giants, L’Asset en Grenadeers. De laatste twee brengen bij Gentlemen Recordings hun materiaal uit en met David Uijterlinde van de band is er een telefonisch gesprek. Een andere hofleverancier is King Forward Records. De afgelopen maand hebben Ro Halfhide, I Took Your Name en Bakersongs materiaal uitgebracht. Verder is er muziek van onder meer VELINE, Rhona Roode, Von Veh, Koen Alvarez (op 6 augustus verschijnt zijn nieuwe single) en mogelijk meer.

  1. Uitzending 2021-30, uur 1 AlternativeFM 57:08
  2. Uitzending 2021-30, uur 2 AlternativeFM 56:36
  3. Uitzending 2021-30, uur 3 AlternativeFM 56:36
Delen via